DiRT Rally

0 Reviews
Ean: 4020628836306

DiRT Rally is de ultieme rally-ervaring, gebouwd door Codemasters en 90 miljoen kilometers lang getest door de DiRT community. Het vangt de essentie van wat rally uniek - dat gevoel dat je probeert je

  • €22,11
  • €69,98
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon Electronics IT €22,11 Playstation 4 Buy it now!
Amazon España Informática ES €22,26 Playstation 4 Buy it now!
Shop4 (NL) NL €22,99 Playstation 4 Buy it now!
Lowlens NL €22,99 Playstation 4 Buy it now!
Nedgame.nl NL €24,99 Playstation 4 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €28,80 Playstation 4 Buy it now!
Bol.com NL €32,00 Playstation 4 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
DiRT Rally is de ultieme rally-ervaring, gebouwd door Codemasters en 90 miljoen kilometers lang getest door de DiRT community. Het vangt de essentie van wat rally uniek - dat gevoel dat je probeert je hoofd koel te houden terwijl je in razend tempo door gevaarlijke bochten scheurt en alles uit je wagen probeert te persen, wetende dat een enkele crash onherroepelijke schade aan je recordpoging betekent. Elke stage stelt je op een andere manier op de proef. Probeer je wagen onder controle te houden op wisselende ondergronden als sneeuw, ijs, teer en zand, en trotseer verschillende weersomstandigheden. Omdat je wagen uiteraard niet onkwetsbaar is, moet je rekening houden met schade, terwijl je toegewijde team probeert je in de race te houden met razendsnelle reparaties. De stages sluiten op elkaar aan en vormen marathon-achtige beproevingen van je concentratie en vaardigheden. Vertrouw op de aanwijzingen van je co-driver en zet alles op alles voor de perfecte run. DiRT Rally bevat ook officiële World Rallycross content, zodat je de adembenemende, sensationele spanning kunt ervaren van enkele van 's wereld snelste off-road wagens op de populairste circuits, zowel in je eentje als botsend met andere spelers in spectaculaire multiplayer races.
You should also check