Ultra Street Fighter IV

0 Reviews
Ean: 5055060929902

Al sinds de release van de eerste game is Street Fighter het meest populaire vechtspel aller tijden en blijft de reeks records verbreken. In Ultra Street Fighter IV wordt de uitmuntendheid van deze ree

  • €17,48
  • €39,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Lowlens NL €17,48 Xbox 360 Buy it now!
Shop4 (NL) NL €17,48 Xbox 360 Buy it now!
Nedgame.nl NL €19,98 Xbox 360 Buy it now!
Amazon.fr FR €27,25 Xbox 360 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Al sinds de release van de eerste game is Street Fighter het meest populaire vechtspel aller tijden en blijft de reeks records verbreken. In Ultra Street Fighter IV wordt de uitmuntendheid van deze reeks voortgezet met een uitbreiding van maar liefst vijf nieuwe karakters en zes nieuwe battle omgevingen. Maak kennis met Poison, Hugo, Elena, Rolento en Decapre met elk een unieke vechtstijl. Dit brengt het huidige aantal karakters op het enorme aantal van 44. Zes nieuwe battle omgevingen, waaronder Pitstop 109 en Cosmic Elevator, zorgen voor extra opwinding en zijn een lust voor het oog. Ultra Street Fighter IV is mede tot stand gekomen door het verzamelen van feedback van fans over alle 39 originele karakters en de speelmechaniek. Dit maakt Ultra Street Fighter IV de meest evenwichtige Street Fighter game ooit gemaakt!
You should also check
Devilish
Devilish
Gravel
Gravel