Brain Assist

0 Reviews
Ean: 5060138436718,0010086670189

In Brain Assist zitten vier verpleegsters met zeer verschillende karakters, die voor je klaarstaan als je moe bent en je hersenen een opkikker kunnen gebruiken. Je hersenen worden in tien kleurrijke mi

  • €3,00
  • €19,98
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon.fr FR €3,00 Nintendo DS Buy it now!
Nedgame.nl NL €4,99 Nintendo DS Buy it now!
Nedgame.nl NL €4,99 Nintendo DS Buy it now!
Bol.com NL €11,95 Nintendo DS Buy it now!
Bol.com (BE) BE €14,44 Nintendo DS Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
In Brain Assist zitten vier verpleegsters met zeer verschillende karakters, die voor je klaarstaan als je moe bent en je hersenen een opkikker kunnen gebruiken. Je hersenen worden in tien kleurrijke minigames getraind op de volgende gebieden: concentratie, geheugen, analyse, instinct en reactievermogen. De resultaten die je in de loop der tijd met de spellen behaald worden door het spel bijgehouden. De tien minigames verschillen onderling zeer. Zo moet je in Pi and Thagoras de juiste afbeeldingen bij elkaar zoeken, over het scherm verspreidde nummers in de juiste volgorde aantikken in Count-Mania, en verschillen zoeken in twee afbeeldingen in Spot the Difference. Deze en andere minigames zijn in je eentje, maar ook met maximaal vier spelers te spelen.
You should also check