Sing Party + Microphone

0 Reviews
Ean: 0045496331382

Dit pakket bevat naast de game tevens een Wired Microphone. Laat je meeslepen door de muziek en ga uit je dak met SiNG PARTY, de eerste partygame voor Wii U. Dit opzwepende zing- en dansfestijn spoort

  • €16,17
  • €59,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon Market Place Electronics IT €16,17 Nintendo Wii U Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €16,85 Nintendo Wii U Buy it now!
Amazon Electronics IT €25,46 Nintendo Wii U Buy it now!
Nedgame.nl NL €29,99 Nintendo Wii U Buy it now!
Bol.com (BE) BE €35,49 Nintendo Wii U Buy it now!
Bol.com NL €38,00 Nintendo Wii U Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Dit pakket bevat naast de game tevens een Wired Microphone. Laat je meeslepen door de muziek en ga uit je dak met SiNG PARTY, de eerste partygame voor Wii U. Dit opzwepende zing- en dansfestijn spoort al je vrienden en familieleden aan om in de muzikale fun te delen met een uitgebreid aantal songs, van klassieke popnummers tot moderne partyhits. Door de unieke opzet van het spel heb je in no-time de hele huiskamer aan het swingen! Er zijn verschillende spelvarianten die iedere aanwezige een dynamische rol geven in het spelplezier. Het hart van SiNG PARTY wordt gevormd door de Party Mode. In dit speltype gebruikt de zanger of zangeres de microfoon die bij het spel wordt geleverd. Het bijzondere is dat deze persoon niet naar de tv kijkt, maar de teksten en aanwijzingen voor het optreden vanaf de Wii U GamePad leest. Met de aanwijzingen die verschijnen kan hij of zij zich direct richten tot het publiek, dat wordt uitgenodigd om aan het optreden deel te nemen en de teksten en dansinstructies op het tv-scherm te volgen. Andere spelers kunnen ook met een Wii-afstandsbediening op de maat van de muziek bewegen voor het geluid van diverse muziekinstrumenten, zoals een tamboerijn - of een koebel!
You should also check
Fable 3
Fable 3