Mario Tennis Aces

0 Reviews
Ean: 0045496421991

Een gloednieuwe Mario Tennis-game met ongekende uitdagingen en spannende wedstrijden komt naar de Nintendo Switch: Mario Tennis Aces! Mario stapt het veld op in een stijlvolle tennisoutfit en neemt het

  • €54,95
  • €59,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Wehkamp NL €54,95 Buy it now!
Nedgame.nl NL €55,00 Buy it now!
CoolBlue.nl NL €59,95 Buy it now!
HumbleBundle INT $59.99 PC Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Een gloednieuwe Mario Tennis-game met ongekende uitdagingen en spannende wedstrijden komt naar de Nintendo Switch: Mario Tennis Aces! Mario stapt het veld op in een stijlvolle tennisoutfit en neemt het deze keer op tegen een reeks personages in explosieve tenniswedstrijden. Er zijn meer dan 15 speelbare personages met unieke, kenmerkende eigenschappen! De nieuwe ontwikkelingen van de tennisgameplay zullen je vaardigheden op de proef stellen. Voorspel aan de hand van de positie en slagen van een tegenstander hoe jij op de beste manier de bal terugkaatst en punten scoort. De game biedt verfijnde tennisgameplay en is gericht op diepe strategieën en onophoudelijke, razendsnelle beslissingen. De verhaalstand is voor het eerst terug sinds Mario Tennis: Power Tour game op de Game Boy Advance. Deze keer krijg je tennisgameplay met een nieuw smaakje, verschillende nieuwe missies, eindbaasgevechten en meer. Dankzij de uiteenlopende speelstijlen van het Nintendo Switch-systeem kunnen tot vier spelers samen het veld betreden - waar en wanneer dan ook! Als je online gaat, kun je een wedstrijd spelen met vrienden of andere spelers. Er worden regelmatig evenementen en online toernooien gehouden, zodat je het op kunt nemen tegen andere spelers. Daarnaast is er ook de zwaaistand, waarmee je je Joy-Con kunt gebruiken als een tennisracket. Deze spelstand is perfect als je de game op een ontspannen manier wilt spelen met vrienden en familie, of als je gewoon behoefte hebt aan een beetje lichaamsbeweging.
You should also check
Mario Tennis Aces
Mario Tennis Aces
F1 2018
F1 2018
Ziggurat
Ziggurat