Sword Art Online Fatal Bullet

0 Reviews
Ean: 3391891996242

Jouw keuze is zwaarder en sneller dan een kogel. Word de held van Gun Gale Online in de nieuwste game van de SAO-franchise in Sword Art Online: Fatal Bullet. Betreed de veelzijdige landschappen en omge

  • €24,99
  • €69,98
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Bol.com NL €24,99 Xbox One Buy it now!
Bol.com (BE) BE €24,99 Xbox One Buy it now!
Nedgame.nl NL €29,99 Xbox One Buy it now!
CoolShop.nl NL €36,95 Xbox One Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €69,98 Xbox One Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Jouw keuze is zwaarder en sneller dan een kogel. Word de held van Gun Gale Online in de nieuwste game van de SAO-franchise in Sword Art Online: Fatal Bullet. Betreed de veelzijdige landschappen en omgevingen van Gun Gale Online met unieke en realistische ontwerpen die lijken op iets uit een sci-fi-film en talloze andere wapens en vechtstijlen om uit te kiezen. Communiceer met personages uit originele Sword Art Online-romans, anime en vorige games terwijl je navigeert in een wereld die enorm gepersonaliseerd en visueel verbeterd is. Speel als de protagonist, vecht tegen tegenstanders met nieuwe wapens en pas het spel aan door vaardigheden en vaardigheden te creëren. Volledige duik in Sword Art Online: Fatal Bullet!
You should also check
Dead Rising 4
Dead Rising 4
Eternal Sonata
Eternal Sonata