Elex (Collector Edition)

0 Reviews
Ean: 9120080070692

ELEX is een openwereld-RPG en vindt plaats in een post-apocalyptisch, sci-fi universum waar magiërs en mechs naast elkaar leven. Magalan, een planeet waar technologie erg ver staat en een gigantische p

  • €82,00
  • €124,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Bol.com NL €82,00 Playstation 4 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €87,00 Playstation 4 Buy it now!
Fnac FR €119,99 Playstation 4 Buy it now!
Fnac Marketplace FR €124,99 Playstation 4 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
ELEX is een openwereld-RPG en vindt plaats in een post-apocalyptisch, sci-fi universum waar magiërs en mechs naast elkaar leven. Magalan, een planeet waar technologie erg ver staat en een gigantische populatie heeft, wordt geraakt door een meteoor. Zij die de klap overleefden, bevinden zich nu in een gevecht om te overleven, een strijd om het lot van de planeet te bezegelen. Centraal in het conflict staat 'Elex', een kostbare, gelimiteerde grondstof die met de meteoor is meegereisd en dat in staat is om machines aan te drijven, magie op te wekken of levende materie kan omvormen. Maar welke van deze keuzes is de juiste voor de toekomst van Magalan? Kan technologie of magie deze wereld redden? Of betekent de komst van deze nieuwe kracht het einde van een tijdperk en alles wat op de planeet rondloopt?
You should also check
Watch Dogs
Watch Dogs