Rush: A Disney Pixar Adventure

0 Reviews
Ean: 0889842228779

In Rush: A Disney Pixar Adventure kunnen fans van alle leeftijden met hun gezinnen de prachtige werelden van zes populaire Disney•Pixar-films verkennen. Speel met z'n tweeën of vorm een team een person

  • €19,98
  • €19,98
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Bol.com NL €19,98 Xbox One Buy it now!
Bol.com (BE) BE €19,98 Xbox One Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
In Rush: A Disney Pixar Adventure kunnen fans van alle leeftijden met hun gezinnen de prachtige werelden van zes populaire Disney•Pixar-films verkennen. Speel met z'n tweeën of vorm een team een personage uit The Incredibles, Ratatouille, Up, Cars, Toy Story en Finding Dory om puzzels op te lossen en geheimen te ontdekken. Alles is volledig geremasterd in 4K Ultra HD en HDR. Red de wereld in je eigen intense avontuur. Speel samen met het hele gezin en beleef avonturen met Woody, Bliksem McQueen en anderen in deze unieke Pixar-ervaring. Coöp-gameplay. Vorm een team met Pixar-personages om de uitdagingen aan te gaan of speel met z'n tweeën in coöp op een gedeeld scherm of via Xbox Live. Verken en ontdek. Los puzzels op en ontdek verborgen geheimen in de Pixar-werelden met herkenbare omgevingen en geluiden. Ontmoet nieuwe vrienden en ontgrendel allerlei avonturen. Ondersteunt Xbox Play Anywhere. Speel gewoon verder op een andere Xbox One of Windows 10-pc. Je behoudt al je opgeslagen games, uitbreidingen en achievements.
You should also check
Mario Tennis Aces
Mario Tennis Aces
Gravel
Gravel
F1 2018
F1 2018
Ziggurat
Ziggurat
Mass Effect Andromeda
Mass Effect Andromeda