Deer Hunter Reloaded

0 Reviews
Ean: 5016488131063

Deer Hunter, Reloaded: is een 1st person op jagen gebaseerd simulatiespel van de Nr.1 jacht franchise in de wereld. In Deer Hunter Reloaded ervaart de speler een authentiek jachtervaring op bekende jac

  • €24,99
  • €42,48
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €24,99 Playstation 4 Buy it now!
Amazon.fr FR €26,07 Playstation 4 Buy it now!
Bol.com NL €26,98 Playstation 4 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €32,47 Playstation 4 Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €42,48 Playstation 4 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Deer Hunter, Reloaded: is een 1st person op jagen gebaseerd simulatiespel van de Nr.1 jacht franchise in de wereld. In Deer Hunter Reloaded ervaart de speler een authentiek jachtervaring op bekende jachtgronden in Noord-Amerika op de vlaktes van West Texas, naar het ruige terrein van Alaska. Zoek en jaag op verschillende big game dieren zoals jonge herten, ezels, steenbokken, schappen, elanden en nog veel meer. Neem deel aan begeleidende jachttours om zo een professionele jager te worden. De niveaus worden gaandeweg steeds lastiger in realistische omgevingen, levensechte jacht scenario's en jachtdieren die realistisch vluchtgedrag vertonen. De AI van het spel geeft dezelfde in hart-bonzende actie als bij het echte jagen. Kenmerken: - 4 regios met o.a. Texas, Colorado + Alaska. Elke regio heeft ieder minimal drie specifieke jachtdieren: jonge herten, ezels, schapen, elanden, kodiak beren. - Bij jachtvangsten: in elke regio is er ook vederwild beschikbaar, met inbegrip van verschillende soorten eenden/ganzen. Deze eenden jacht is een populaire onderdeel van jachtgames. - Gevaarlijke dieren kom je tegen in elke regio. - Levels lopen gaandeweg in moeilijkheid op waarbij er waardevolle uitbreidingen voor karakters, wapens en regions verdiend kunnen worden. - Dagelijkse en wekelijkse wedstrijden om geld bonussen te winnen.
You should also check
NBA 2K16
NBA 2K16
Splatoon
Splatoon
Balls of Fury
Balls of Fury