Nacon Revolution Pro Controller (Gold)

0 Reviews
Ean: 3499550359466

De Nacon Revolution Pro Controller is een zeer complete en officiële Playstation 4 controller die voldoet aan alles wat de veeleisende gamer verwacht van zijn controller. De ingenieuze en revolutionair

  • €73,98
  • €117,46
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Lowlens NL €73,98 Playstation 4 Buy it now!
Shop4 (NL) NL €73,98 Playstation 4 Buy it now!
Amazon.fr FR €80,00 Playstation 4 Buy it now!
Amazon.com US $117.45 Playstation 4 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
De Nacon Revolution Pro Controller is een zeer complete en officiële Playstation 4 controller die voldoet aan alles wat de veeleisende gamer verwacht van zijn controller. De ingenieuze en revolutionaire extra functionaliteiten stellen jou in staat om beter, sneller en nauwkeuriger te zijn dan de concurrentie. Eigenschappen: - Dubbele analoge joysticks met een amplitude van 46°, verbeterd met innovatieve eSports-firmware voor een hoge precisie en een groot bereik, - 4x extra sneltoetsen, - 8-wegs richtingstoetsen, - Vier aangepaste profielen - allemaal configureerbaar via de bijbehorende pc-toepassing, zodat spelers het volgende kunnen doen: knoppen opnieuw toewijzen, macro's toewijzen aan de 4x sneltoetsbesturing en de analoge gevoeligheid/trekkergevoeligheid aanpassen, - Twee interne compartimenten met 6 extra gewichten - voor een persoonlijk afgestemde balans en feel, - Compatibiliteit met alle PS4-systeem via de 3 meter lange usb-kabel met vergrendeling - ontkoppelbaar, zodat je de kabel eenvoudig kunt bewaren. De Nacon Revolution Pro Controller is volledig configureerbaar, toegankelijk en gebruikersvriendelijk en bevat ook 'pre-loaded' configuratieprofielen voor favoriete games waardoor gebruikers de controller via 'plug and play' op zeer eenvoudige wijze kunnen gebruiken op hun PS4. De controller is hiermee ideaal voor de veeleisende gamer die een voorsprong wil hebben op zijn concurrenten.
You should also check