Yoshi's Woolly World

0 Reviews
Ean: 0045496334567

Yoshi's Woolly World is een unieke platformgame voor de Wii U waarin een wollen Yoshi levels ontdekt die eruitzien alsof ze met de hand zijn gemaakt. Yoshi kan in deze game van textiel allerlei wollige

  • €38,00
  • €66,00
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €38,00 Nintendo Wii U Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €43,99 Nintendo Wii U Buy it now!
Bol.com NL €61,00 Nintendo Wii U Buy it now!
Bol.com (BE) BE €66,00 Nintendo Wii U Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Yoshi's Woolly World is een unieke platformgame voor de Wii U waarin een wollen Yoshi levels ontdekt die eruitzien alsof ze met de hand zijn gemaakt. Yoshi kan in deze game van textiel allerlei wollige moves gebruiken. Hij kan met gebreide eieren gooien, groter worden en van gedaante veranderen om hindernissen te omzeilen en nieuwe gebieden te bereiken. Werk samen met een andere speler om het eind van het level te bereiken in de multiplayerstand. Eén speler bestuurt zijn of haar Yoshi met de Wii U GamePad, terwijl de tweede speler een Wii-afstandsbediening gebruikt. De kleurrijke personages kunnen met hun tong de andere speler opslokken en weer uitspugen, dus je kunt samenwerken om een level te voltooien, of gewoon lol maken door elkaar voor de voeten te lopen! Yoshi's Woolly World is een samenwerkingsproject van Nintendo en Good-Feel, dat ook Kirby's Epic Yarn voor de Wii heeft gemaakt.
You should also check
Megaman X8
Megaman X8