We Sing Rock (solus)

0 Reviews
Ean: 7340044301309

We Sing Rock is een karaokegame zoals we die nog niet eerder hebben gezien. Met We Sing Rock kan je rocken met vier personen tegelijk. Zing mee met de hits van de bekendste rockartiesten door de jaren

  • €21,18
  • €23,85
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon.fr FR €21,18 Nintendo Wii Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €21,86 Nintendo Wii Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €23,85 Nintendo Wii Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
We Sing Rock is een karaokegame zoals we die nog niet eerder hebben gezien. Met We Sing Rock kan je rocken met vier personen tegelijk. Zing mee met de hits van de bekendste rockartiesten door de jaren heen! Schreeuw mee met I Believe in a Thing Called Love en The Final Countdown of wees een Bitch als Meredith Brooks! In We Sing Rock is het de bedoeling dat je meezingt met de teksten die in beeld verschijnen. Naast de teksten geeft een balkje aan hoe hoog je nou precies moet zingen. Doe je het goed, dan krijg je daar punten voor. Doe je het perfect, dan verdien je nog meer punten. We Sing Rock draait echter niet om presteren, maar gewoon om lol hebben. Je kan dan ook niet afgaan!
You should also check