Superdimension Neptune VS Sega Hard Girls

0 Reviews
Ean: 0859204005577

Het verhaal begint in de mysterieuze hallen van een oude bibliotheek. De Grand Library heeft de geschiedenis van de wereld op haar boekenplanken. De legende is dat wanneer je met de boeken die daar lig

  • $19.98
  • €44,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
HumbleBundle INT $19.98 PC Buy it now!
CoolShop.nl NL €32,50 PS Vita Buy it now!
Amazon.fr FR €37,58 PS Vita Buy it now!
Nedgame.nl NL €39,99 PS Vita Buy it now!
Bol.com NL €44,10 PS Vita Buy it now!
Bol.com (BE) BE €44,10 PS Vita Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Het verhaal begint in de mysterieuze hallen van een oude bibliotheek. De Grand Library heeft de geschiedenis van de wereld op haar boekenplanken. De legende is dat wanneer je met de boeken die daar liggen gaat schuiven, je de geschiedenis kan herschrijven. Een avonturier bekent als IF, besluit deze legende te testen. Het moment dat ze de bibliotheek in loopt gebeurt er een ramp. Allerlei boeken beginnen te verdwijnen, de geschiedenis van de wereld verdwijnt voor haar ogen, en de reden dat het gebeurt blijft een mysterie. IF gaat op reis om de waarheid te achterhalen. Zal ze samen kunnen werken met de Sega Hard Girls en de Godinnen om de verloren geschiedenis te herstellen?
You should also check
BodyCount
BodyCount
Shinobi
Shinobi