Moto Racer 4

0 Reviews
Ean: 3760156480800

In een wereld waarin freestyle en het nemen van risico domineren, doe je je besturingsstijl gelden in alle uithoeken van de wereld. Maak indruk op je tegenstanders en win je races! Moto Racer 4 is een

  • €9,90
  • €29,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Bol.com NL €9,90 PC Gaming Buy it now!
Bol.com (BE) BE €9,90 PC Gaming Buy it now!
vivolanda NL €14,95 PC Gaming Buy it now!
Nedgame.nl NL €14,99 PC Gaming Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
In een wereld waarin freestyle en het nemen van risico domineren, doe je je besturingsstijl gelden in alle uithoeken van de wereld. Maak indruk op je tegenstanders en win je races! Moto Racer 4 is een solo racegame en biedt een Asfalt- en Zandmodus, De snelste motoren zijn je beste bondgenoten om de rider in je te vormen. Beheers drifts, wheelings, zwenkingen en nog veel meer andere technieken om dit doel te bereiken. Pas je motor aan naar jouw evenbeeld en verbeter hem om verder te komen in de sublieme omgevingen die vorm krijgen in Moto Racer 4. Van de Verenigde Staten tot in de Himalaya en via de woestijn: Moto Racer 4 laat je onderduiken in adembenemende gevaarlijke circuits. Obstakels, felle tegenstanders, verkeer dwarsbomen je op je weg om je te stoppen. Gebruik de decors en reliëfs van de circuits om je bestuurderstalenten goed uit te laten komen. 1 Game, 2 Categorieën: Asfalt & Zand, Steeds meer uitdagingen, In de Progression-modus overtref je jezelf en win je de voorgestelde uitdagingen om steeds weer meer content vrij te spelen! Indrukwekkende en gevariëerde omgeving, Van de Bay Area tot de Himalaya en via de woestijn: kom bewijzen dat freestyle op de motor mogelijk is, en wel in elke willekeurige omgeving! Motoren naar jouw evenbeeld, In de aanpassingsmodus kun je je motor aanpassen zodat hij zo optimaal mogelijk bij jouw stijl past.
You should also check
Assassin's Creed: Origins
Assassin's Creed: Origins