Tamagotchi Connection Corner Shop 3

0 Reviews
Ean: 3296580805600

Tamagotchi Connection: Corner Shop 3 is het derde deel in de Tamagotchi Connection-reeks voor de Nintendo DS en geeft je de mogelijkheid jouw eigen winkeltje te runnen in Tamagotchi Town. Zo heb je de

  • €28,75
  • €29,75
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Bol.com NL €28,75 Nintendo DS Buy it now!
Bol.com (BE) BE €29,75 Nintendo DS Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Tamagotchi Connection: Corner Shop 3 is het derde deel in de Tamagotchi Connection-reeks voor de Nintendo DS en geeft je de mogelijkheid jouw eigen winkeltje te runnen in Tamagotchi Town. Zo heb je de mogelijkheid een bakker, een evenementenbureau, of een ijswinkel te beheren. Hierbij wordt je geholpen door de Tamagotchi Violetchi Mametchi, Kuchipatchi en Memetchi. Nieuw in dit derde deel is de mogelijkheid om jouw eigen park te creëren. In dit park kun je met vrienden uitrusten en andere Tamagotchi ontmoeten. Je kunt het park zo inrichten als je zelf wilt, door bijvoorbeeld fonteinen, tuinen en andere objecten erin te plaatsen. Je kunt altijd terugkomen in het park om te zien hoe het ermee staat.
You should also check
Mugen Souls Z
Mugen Souls Z