Styx Shards of Darkness

0 Reviews
Ean: 3512899116351

De eeuwenoude goblin-huurmoordenaar Styx is terug in een nieuw sluipavontuur Styx - Shards of Darkness, gebouwd met de gloednieuwe Unreal Engine 4. Styx Shards of Darkness dompelt je onder in een leven

  • €11,49
  • €27,00
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Lowlens NL €11,49 Xbox One Buy it now!
Shop4 (NL) NL €11,49 Xbox One Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €16,89 Xbox One Buy it now!
Bol.com NL €27,00 Xbox One Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
De eeuwenoude goblin-huurmoordenaar Styx is terug in een nieuw sluipavontuur Styx - Shards of Darkness, gebouwd met de gloednieuwe Unreal Engine 4. Styx Shards of Darkness dompelt je onder in een levende wereld, vol verrassingen en een plot vol wendingen. Na de val van de Toren van Akenash, moet Styx opnieuw uit de schaduw treden om Korrangar, de stad van de Zwarte Elven, te infiltreren. Er wordt beweerd dat deze stad onbereikbaar is, maar een diplomatische top biedt Styx de mogelijkheid om het tegendeel te bewijzen. Al snel ontdekt hij dat de top slechts een façade is voor meer duistere zaken …, Dankzij nieuwe omgevingen, nieuwe vijanden en tal van nieuwe gameplayelementen biedt Styx - Shards of Darkness een ongekende vrijheid aan de speler. De artificiële intelligentie in het bijzonder is volledig aangepast : minder voorspelbaar en geloofwaardiger. Als meester-sluipmoordenaar moet je al je vaardigheden aanwenden om je vijanden te verschalken.
You should also check
Amped 3
Amped 3