Fairy Fencer F Advent Dark Force

0 Reviews
Ean: 0859204005492

Fairy Fencer F is herboren als Fairy Fencer F: Advent Dark Force voor de PS4! Ga verder met je avontuur door 3 nieuwe verhaallijnen: The Goddess lijn, The Vile God lijn, en de Evil God verhaallijn. Spe

  • €29,99
  • €84,30
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €29,99 Playstation 4 Buy it now!
Bol.com NL €38,00 Playstation 4 Buy it now!
Amazon.com US $63.99 Playstation 4 Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €84,30 Playstation 4 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Fairy Fencer F is herboren als Fairy Fencer F: Advent Dark Force voor de PS4! Ga verder met je avontuur door 3 nieuwe verhaallijnen: The Goddess lijn, The Vile God lijn, en de Evil God verhaallijn. Speel als Fang en zijn kameraden en neem het op tegen een nieuw kwaadaardige organisatie. Ontmoet nieuwe fairies en fencers en verzamel de furies die door de wereld zijn verspreid. Elk pad leid naar een ander einde, dus denk goed na voor je een keuze maakt. Naast enorm veel nieuwe content kan je nu ook tot 6 karakters tegelijk op het slagveld hebben. Dat is twee keer zo veel als dat eerst mogelijk was! Met zoveel karakters zullen de spelers ook de mogelijkheid krijgen de moeilijkheidsgraad van de game aan te passen, je kan kiezen tussen easy, normal en hard.
You should also check
Truth or Lies
Truth or Lies
Snipers
Snipers