Walk With Me

0 Reviews
Ean: 0045496468279

Dit programma is speciaal ontwikkeld om gebruikers op leuke manieren te motiveren te bewegen. De Game Card is voorzien van een infrarood ontvanger en wordt geleverd inclusief twee activiteitenmeters. H

  • €12,00
  • €49,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €12,00 Nintendo DS Buy it now!
Bol.com NL €18,00 Nintendo DS Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Dit programma is speciaal ontwikkeld om gebruikers op leuke manieren te motiveren te bewegen. De Game Card is voorzien van een infrarood ontvanger en wordt geleverd inclusief twee activiteitenmeters. Het is de bedoeling dat de gebruiker één activiteitenmeter bij zich draagt, waarna van minuut tot minuut de bewegingen van de gebruiker worden bijgehouden. Deze gegevens kunnen via een Infrarood-signaal naar de infraroodkaart worden gestuurd, waardoor de gebruiker gedetailleerd inzicht krijgt in zijn dagelijkse activiteit, inclusief grafieken, een minuut-tot-minuut-analyse en een vergelijking met de activiteit van een bepaald dier. De verzamelde stappen kunnen worden gebruikt om allerlei extraatjes te ontgrendelen, terwijl gebruikers van over de hele wereld hun stappen ook kunnen combineren om gezamenlijke doelen te bereiken. Extra activiteitenmeters zijn los verkrijgbaar. Het is mogelijk om vier mensen te registreren in één spel.
You should also check
Walk With Me
Walk With Me
Azada
Azada