Ace Combat Assault Horizon Legacy

0 Reviews
Ean: 3391891956093

Kies het luchtruim voor de spannendste luchtgevechten in 3D, in Ace Combat Assault Horizon Legacy voor Nintendo 3DS. Met een schat aan vliegtuigen en allerlei verschillende missies, biedt dit intuïtief

  • €9,99
  • €44,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €9,99 Nintendo 3DS Buy it now!
Bol.com NL €16,00 Nintendo 3DS Buy it now!
Amazon.fr FR €17,83 Nintendo 3DS Buy it now!
Bol.com (BE) BE €21,00 Nintendo 3DS Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Kies het luchtruim voor de spannendste luchtgevechten in 3D, in Ace Combat Assault Horizon Legacy voor Nintendo 3DS. Met een schat aan vliegtuigen en allerlei verschillende missies, biedt dit intuïtief te besturen vliegspel de spanning van supersonische vluchten in prachtige 3D! Het lijkt voor beginners een onmogelijke taak om het tot een eersteklas piloot te schoppen. En hoewel je over geslepen vaardigheden moet beschikken om tot de besten te behoren, beschikt dit spel van Namco Bandai Partners S.A.S en Project Aces over een aantal slimme functies om nieuwkomers direct in de actie te storten en gevorderden van een snelle stoot adrenaline te voorzien. Dankzij het counter-manoeuvreersysteem kun je acrobatische stunts uitvoeren met de druk op een knop, zodat je vanaf het allereerste begin kunt genieten van dynamische achtervolgingen door het luchtruim. De aanvalsmanoeuvres daarentegen slepen je direct mee in de spanning van luchtgevechten.
You should also check
REUS
REUS