The Borderlands Collection (Borderlands + Borderlands 2) (Classics)

0 Reviews
Ean: 5026555262842

Borderlands, Borderlands is een 1st person Role Playing Shooter (RPS) en combineert het beste van FPS actie met RPG elementen. Bovendien zorgt het unieke content-generation system in de game voor een e

  • £8.90
  • £29.99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon.co.uk GB £8.90 Xbox 360 Buy it now!
Lowlens NL €9,71 Xbox 360 Buy it now!
Amazon.fr FR €17,53 Xbox 360 Buy it now!
Nedgame.nl NL €18,00 Xbox 360 Buy it now!
Shop4 (NL) NL €24,39 Xbox 360 Buy it now!
Bol.com NL €27,00 Xbox 360 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Borderlands, Borderlands is een 1st person Role Playing Shooter (RPS) en combineert het beste van FPS actie met RPG elementen. Bovendien zorgt het unieke content-generation system in de game voor een eindeloze verscheidenheid in wapens en item drops.In Borderlands bevat naast een uitgebreide singleplayer campagne ook de mogelijkheid om met maximaal 4 spelers in CO-OP modus dezelfde game ervaring delen. Dit kan zowel online als in splitscreen. Deze kenmerken, samen met een rijk en diep verhaal dat over de donkere geheimen op een vijandige planet gaat, maken van Borderlands een unieke game die breekt met alle traditionele conventies van huidige shooters. Borderlands 2, Borderlands 2 volgt het verhaal van 4 nieuwe Vault Hunters tijdens hun gevecht om Pandora uit handen te houden van Handsome Jack, de briljante, charismatische en uiterst krankzinnige CEO van Hyperion Corporation. Spelers zullen over heel Pandora vechten om Jack te stoppen in zijn plannen om het eeuwen oude kwaad alleen bekend als 'The Warrior' te ontwakenen. Hun queste brengt de Vault hunters in contact met een aantal bekende gezichten uit de eerste game. Namelijk de originele Vault Hunters: Roland, Lilith, Brick en Mordecai. Zij, samen met nieuwe karakters, zullen de spelers helpen bij het verslaan van Handsome Jack en het vernietigen van the Warrior.
You should also check
V-Rally 4
V-Rally 4