Crush

0 Reviews
Ean: 5060138431454

De in pyjama gehulde held van Crush leidt een banaal leven en wordt door zorgen gekweld. Hij is op van de zenuwen en wordt geplaagd door slapeloosheid. Hierdoor is hij te moe om zijn leven te verandere

  • €8,00
  • €55,75
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €8,00 Sony PSP Buy it now!
Bol.com (BE) BE €16,98 Sony PSP Buy it now!
Bol.com NL €22,00 Sony PSP Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €55,75 Sony PSP Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €55,75 Sony PSP Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
De in pyjama gehulde held van Crush leidt een banaal leven en wordt door zorgen gekweld. Hij is op van de zenuwen en wordt geplaagd door slapeloosheid. Hierdoor is hij te moe om zijn leven te veranderen. Maar in een bizar en droomachtig visioen krijgt deze avonturier tegen wil en dank een laatste kans: hij krijgt de mogelijkheid om zijn verstand weer bij elkaar te rapen, zijn gezondheid te herstellen en zijn slaapproblemen op te lossen. Puzzel je een weg door meer dan 50 hersenbrekende levels. Je hebt de surrealistische mogelijkheid om van 2D naar 3D te schakelen. Hierdoor verander je niet alleen het perspectief: je kunt platforms verplaatsen, nieuwe wegen blootleggen, onbereikbare voorwerpen bereiken en kettingreacties in je omgeving veroorzaken.
You should also check
Crush
Crush
WRC 5
WRC 5