Watch Dogs

0 Reviews
Ean: 3307215733011

Vandaag de dag zijn alle grote steden onderdeel van een netwerk en wordt de stedelijke infrastructuur in de gaten gehouden door complexe besturingssystemen. In Watch Dogs heet dit systeem het Central O

  • €8,94
  • €69,98
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Bol.com (BE) BE €8,94 Xbox One Buy it now!
Bol.com NL €8,94 Xbox One Buy it now!
Nedgame.nl NL €9,99 Xbox One Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €17,63 Xbox One Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €23,89 Xbox One Buy it now!
Amazon Electronics IT €31,99 Xbox One Buy it now!
Amazon España Informática ES €32,08 Xbox One Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Vandaag de dag zijn alle grote steden onderdeel van een netwerk en wordt de stedelijke infrastructuur in de gaten gehouden door complexe besturingssystemen. In Watch Dogs heet dit systeem het Central Operating System (ctOS). Het houdt elk deel van de stad in de gaten en heeft toegang tot alle belangrijke persoonlijke informatie van zijn inwoners. Jij speelt Aiden Pearce, een briljante hacker en voormalig crimineel. Jouw verleden heeft geleid tot een gewelddadige familietragedie. Je gaat op jacht naar degene die jouw familie pijn heeft gedaan. Tijdens deze jacht hack je, manipuleer je en heb je de controle over alles wat in verbinding staat met het ctOS van de stad. Krijg toegang tot de beveiligingscamera's, download persoonlijke informatie om je doelwit te vinden, beinvloed verkeerslichten en het openbaar vervoer om je vijand tegen te houden. en nog veel meer.
You should also check
Watch Dogs
Watch Dogs