Motorcycle Club

0 Reviews
Ean: 3499550329940

In Motorcycle Club rijd je op motoren van de beroemdste merken ter wereld: BMW, Honda, Kawasaki, KTM, Suzuki en Yamaha. Schakel in real-time tijdens het rijden en midden in een race over van de ene bik

  • €3,00
  • €39,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €3,00 PC Gaming Buy it now!
Amazon.fr FR €6,30 PC Gaming Buy it now!
Bol.com NL €8,00 PC Gaming Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
In Motorcycle Club rijd je op motoren van de beroemdste merken ter wereld: BMW, Honda, Kawasaki, KTM, Suzuki en Yamaha. Schakel in real-time tijdens het rijden en midden in een race over van de ene biker op de andere en leid je team naar de top van het klassement. Richt een club op, rekruteer nieuwe leden, pas ze aan en verbeter hun skills. Doe ervaring op en verdien geld op de circuits om de motoren die je al hebt te verbeteren en om nieuwe te kopen. Vermijd obstakels, voer stunts uit en ga extra uitdagingen aan voor een fikse adrenalinestoot. Daag je vrienden online uit en laat iedereen zien wiens motorclub de beste is. - 22 officiële motoren van de bekendste fabrikanten: BMW, Honda, Kawasaki, KTM, Suzuki en Yamaha, - 20 racecircuits gebaseerd op echte locaties, - De eerste motorgame met superbikes, roadsters en custom bikes, - Manage je club, rekruteer nieuwe rijders en pas ze aan, - Speel met tot 4 vrienden in de online multiplayermodus!
You should also check