Final Fantasy XV (Deluxe Edition)

0 Reviews
Ean: 5021290073302

Final Fantasy XV Deluxe Edition bevat: - Final Fantasy XV game, - Unieke steelbook, - Final Fantasy XV: Kingsglaive film, Prince Noctis is samen met vrienden op een road trip, onderweg naar zijn verloo

  • €29,95
  • €99,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Bol.com NL €29,95 Xbox One Buy it now!
Bol.com (BE) BE €29,95 Xbox One Buy it now!
Nedgame.nl NL €39,99 Xbox One Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Final Fantasy XV Deluxe Edition bevat: - Final Fantasy XV game, - Unieke steelbook, - Final Fantasy XV: Kingsglaive film, Prince Noctis is samen met vrienden op een road trip, onderweg naar zijn verloofde Luna. Tijdens de reis krijgt Noctis te horen dat zijn thuisland is binnengevallen onder het mom van vrede en dat hij, zijn verloofde en zijn vader Koning Regis zijn omgekomen in gevechten met de vijand. Noctis en vrienden verzamelen zetten alles op alles om de waarheid te achterhalen en hun thuisland weer te heroveren. Ze krijgen allerlei tegenslagen te verduren in een enorme open wereld gevuld met gigantische wezens, prachtige wonderen en culturen en niet te vergeten, gevaarlijke monsters.
You should also check
Just Dance 2018
Just Dance 2018
Eternal Sonata
Eternal Sonata