Diablo 3 (III) Reaper of Souls (Ultimate Evil Edition)

0 Reviews
Ean: 5030917144189

Meer dan 13 miljoen spelers hebben al tegen de demonische hordes van Diablo III gestreden. Nu is het jouw beurt om je bij deze kruistocht aan te sluiten en de wapens op te nemen tegen de vijanden van d

  • $22.99
  • $69.98
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon.com US $22.99 Xbox One Buy it now!
Amazon Electronics IT €23,99 Xbox One Buy it now!
Lowlens NL €23,99 Xbox One Buy it now!
Shop4 (NL) NL €24,49 Xbox One Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €24,99 Xbox One Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €24,99 Xbox One Buy it now!
Amazon.fr FR €25,95 Xbox One Buy it now!
Nedgame.nl NL €28,00 Xbox One Buy it now!
Bol.com NL €29,52 Xbox One Buy it now!
Bol.com (BE) BE €29,52 Xbox One Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Meer dan 13 miljoen spelers hebben al tegen de demonische hordes van Diablo III gestreden. Nu is het jouw beurt om je bij deze kruistocht aan te sluiten en de wapens op te nemen tegen de vijanden van de rijken der stervelingen. Deze Ultimate Evil Edition bevat zowel Diablo III als de uitbreidingsset Reaper of Souls, gebundeld in één definitieve uitgave. Dus sta paraat. Er zit kwaad in de lucht. Kenmerken: - Doe een beroep op je bondgenoten: speel alleen of vorm een team van maximaal vier helden, lokaal met andere spelers op hetzelfde scherm of online met spelers via PlayStation Network of Xbox Live. - Rijs op als kampioen: ga de uitdaging aan als een van de laatste verdedigers van de mensheid (Crusader, Barbarian, Witch Doctor, Demon Hunter, Monk of Wizard) en wijk geen centimeter dankzij verwoestende krachten en legendarische uitrustingen. - Breek de demonische belegering: versla hordes van het kwaad in alle vijf de aktes van de verhaallijn van Diablo III. Je kunt ook de open wereld verkennen in Adventure Mode om premies binnen te halen door te jagen op de oudere kwaaddoeners die op de loer liggen in heel het rijk der stervelingen.
You should also check
Far Cry 5
Far Cry 5
Azada
Azada
Max: The Curse of Brotherhood
Max: The Curse of Brotherhood