Eldar Saga

0 Reviews
Ean: 5060102952077

Eldar Saga voor de Nintendo Wii is een rollenspel in zijn meest pure vorm. De game draait om het verhaal, laat spelers hun personages steeds sterker maken en biedt de mogelijkheid het personage naar ei

  • €28,05
  • €49,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon.fr FR €28,05 Nintendo Wii Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €44,99 Nintendo Wii Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €44,99 Nintendo Wii Buy it now!
Bol.com NL €46,99 Nintendo Wii Buy it now!
Bol.com (BE) BE €49,99 Nintendo Wii Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Eldar Saga voor de Nintendo Wii is een rollenspel in zijn meest pure vorm. De game draait om het verhaal, laat spelers hun personages steeds sterker maken en biedt de mogelijkheid het personage naar eigen wens vorm te geven en te laten ontwikkelen. Eldar Saga begint met het maken van je eigen personage, waarbij je een keuze hebt uit vijf basis typen (krijger, tovenaar etc). Deze keuze heeft weer invloed op je vaardigheden, de wapens die je kunt gebruiken en de beroepen die je kunt kiezen. Het verhaal van Eldar Saga is verdeeld in twee hoofdstukken. In het eerste hoofdstuk moet je fragmenten van een meteoriet verzamelen terwijl monsters hun land doorkruizen en jou lastig vallen. Het tweede hoofdstuk speelt zich honderd jaar later af wanneer de monsters de wereld bijna hebben overgenomen.
You should also check
NBA 2k17
NBA 2k17
SAW 2
SAW 2